Bestellingen worden dagelijks verwerkt en verzonden, maar in verband met drukte bij PostNL en DPD kunnen leveringen langer duren.

Hoe kiest u de beste oprijplaat voor uw bus?

Oprijplaten vergroten de toegankelijkheid van uw bus. Met onze vaste oprijplaten hoeft u zware dingen niet meer zelf in uw bus te tillen! Bent u op zoek naar de juiste oprijplaat voor in uw bus? Dan is het belangrijk om onze verschillende merken te bekijken en te kiezen voor de beste optie voor uw specifieke behoefte. Wij helpen u hier graag mee!

Voordelen van een vaste oprijplaat in uw bus

Een van de belangrijkste voordelen van een vaste oprijplaat is veiligheid. Al onze oprijplaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, en ze zijn ontworpen om een veilige en stabiele helling te bieden voor uw bus. Hierdoor heeft u met een vaste rijplaat een veilige en comfortabele toegang tot uw bestelbus voor goederen en passagiers.

Daarnaast zijn vaste oprijplaten licht in gebruik. Door de gasveer waar ze mee uitgerust zijn, zijn ze zonder al te veel moeite gemakkelijk in of uit te klappen. Dit maakt het gebruik gemakkelijk en praktisch.

Oprijplaten voor verschillende toepassingen

Onze vaste oprijplaten zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Zo kunnen ze gebruikt worden voor postkarren, flightcases, rolstoelen, scootmobielen, motoren, scooters en meer. Dit maakt onze vaste oprijplaten zeer veelzijdig en praktisch in gebruik.

Breed assortiment oprijplaten voor uw bus

Oprijplaza biedt een ruim assortiment aan vaste oprijplaten voor bussen. Onze vaste rijplaten zijn verkrijgbaar in verschillende merken zoals Altec, WM Systems, Feal en AMF Bruns Euro Rampe. Elk merk heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

WM Systems - 200 x 60 cm

Altec

De oprijplaten van het Duitse merk Altec zijn gemaakt van dik en stevig aluminium en zijn uitgerust met een anti-slip profiel. Ze zijn makkelijk te bevestigen met vier bouten. Ze zijn voornamelijk geschikt voor zware objecten zoals postkarren, flightcases, motoren en scooters. De oprijplaten zijn draaibaar te maken als een deur in uw bus. Ook zijn ze optioneel uit te breiden tot een draaggewicht van 1000 kilo.

WM Systems

De oprijplaten van het Italiaanse merk WM Systems zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende maten. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met een goed anti-slip profiel. De oprijplaten zijn geschikt tot een draaggewicht van 600 kilo en zijn ook optioneel draaibaar te maken. Deze oprijplaten zijn voornamelijk geschikt voor zware objecten zoals postkarren, flightcases, motoren en scooters.

AMF Bruns Euro Rampe

De oprijplaten van het Duitse AMF Bruns Euro Rampe zijn heel licht van gewicht. Ze zijn allemaal uitgerust met een goed anti-slip profiel, optioneel draaibaar te maken en gemakkelijk te bevestigen met vier bouten. De oprijplaten van AMF Bruns Euro Rampe hebben een draaggewicht tot 300 kilo, wat uit te breiden is tot 500 kilo. Ze zijn voornamelijk geschikt voor lichtere items zoals rolstoelen en een scootmobiel.

Feal

De oprijplaten van het Zweedse Feal zijn onze meest lichtgewicht oprijplaten met een maximaal draaggewicht tot 400 kilo. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en bevatten ook een anti-slip profiel. De meeste oprijplaten zijn uitgerust met een makkelijk kliksysteem waarmee u hem gemakkelijk in en uit de bus kunt klikken. Ze zijn ook te bestellen in drie uitklapbare delen en voornamelijk geschikt voor uw scootmobiel of rolstoel.

Naast nieuwe oprijplaten van bovenstaande merken, biedt Oprijplaza ook tweedehands opties aan.

Waar moet u rekening mee houden?

Bij het uitkiezen van de juiste vaste oprijplaat voor uw bus, moet u met verschillende aspecten rekening houden. Allereerst is de afmeting van uw bestelbus een belangrijke factor. Welke afmeting kunt u kwijt in uw bus?

Daarnaast is het belangrijk om te bedenken waarvoor u de oprijplaat gaat gebruiken. Gaat u voornamelijk zware dingen vervoeren? Kies dan voor een hoog belastbaar gewicht. Gaat u voornamelijk een rolstoel of scootmobiel vervoeren? Dan hoeft het belastbare gewicht minder hoog te zijn en kunt u beter een minder steile oprijplaat kiezen. Hoe minder steil, hoe gemakkelijker u omhoog kunt rijden.

Vaste oprijplaat laten inbouwen

Wil u de oprijplaat laten inbouwen? Dat kunnen wij ook voor u regelen! Wij werken samen met een carrosseriebedrijf waar wij de oprijplaat professioneel kunnen laten inbouwen voor u. De kosten hiervoor zijn €185,- inclusief BTW. Als u hier gebruik van wil maken, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Kies de juiste oprijplaat voor uw bus

Het is belangrijk om de juiste oprijplaat te kiezen voor uw bus aan de hand van uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een oprijplaat met een hoog belastbaar draaggewicht of juist niet, bij Oprijplaza heeft veel opties om uit te kiezen. Met de juiste vaste oprijplaat voor uw bestelbus kunt u genieten van veilig en gemakkelijk transport.

ABONNEER NU!

Blijf per e-mail op de hoogte van leuke aanbiedingen, inspiratie en meer!