Bestellingen worden dagelijks verwerkt en verzonden, maar in verband met drukte bij PostNL en DPD kunnen leveringen langer duren.

U bevindt zich hier:

Homepage / Levertijd & verzendkosten

Kies een onderwerp

Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van Post-NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Let op: Voor tweedehands uitklapbare oprijplaten hanteren wij andere verzendkosten. Deze worden berekend nadat het afleveradres bij ons bekend is. Heeft u interesse in een tweedehands uitklapbare oprijplaat en wilt u deze thuis afgeleverd hebben? Dan kunt u het beste eerst contact met ons opnemen voordat u de bestelling plaatst en al betaald.

De vermelden prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten in Nederland bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

De vermelden prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten in België bedragen:

€ 8,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

ABONNEER NU!

Blijf per e-mail op de hoogte van leuke aanbiedingen, inspiratie en meer!